Hoeveel rookmelders heb je nodig in huis? Waarom zijn ze zo belangrijk en waar moeten ze eigenlijk hangen? Twee experts van de brandweer geven in het webinar antwoord op deze en andere vragen. Dat gebeurt op een interactieve manier: deelnemers kunnen tijdens het webinar hun brandende vragen stellen én meedoen aan de quiz, waarbij ze kans maken op leuke prijzen zoals een rookmelder of een gratis woningcheck van een brandweerman of -vrouw.

Volg op vrijdag 13 november van 19.00 tot 19.30 uur het webinar via het YouTube-kanaal van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Het webinar is een initiatief van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en brandweer Noord-Holland Noord.

U bent niet akkoord gegaan met de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid. Daarom wordt inhoud uit externe bronnen niet getoond. Accepteer de het cookiebeleid om de geblokkeerde inhoud te tonen.