Brandweer Heiloo viert 17 december jubileum met open huis

13 december 2016 / naar overzicht

Op zaterdag 17 december bestaat de brandweer Heiloo 75 jaar en de jeugdbrandweer 10 jaar. En dat wordt gevierd met een open huis. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn jong en oud van harte welkom aan Rosendaal 2a in Heiloo.

Tijdens deze dag staat werving voor nieuwe vrijwilligers bij de brandweer én leden voor de jeugdbrandweer centraal. Bezoekers kunnen zich volop laten informeren over de mogelijkheden van een uitdagende functie bij de brandweer.

Enthousiaste brandweermensen vertellen je graag wat zij als hulpverleners allemaal doen. Zij geven uitleg over de risico’s bij ongevallen met gevaarlijke stoffen, hoe zij warmtebeeldcamera’s gebruiken bij branden, hoe de brandweer tijdens een incident contact met elkaar heeft en nog veel meer.

Ook de leden van de jeugdbrandweer presenteren zich tijdens deze dag. Zij vertellen vol trots wat zij doen op hun oefenavonden en laten dat zien aan de hand van films en foto’s.

Heb je altijd al meer over de brandweer willen weten? Kijk, luister en stel al je vragen aan de mensen van brandweer op zaterdag 17 december van 11 tot 16 uur bij de brandweerpost van Heiloo.

naar overzicht