Centralist Ambulancezorg

Dank voor je interesse! Inmiddels hebben we zoveel reacties ontvangen, dat we niet meer op zoek zijn naar nieuwe kandidaten. Deze vacature staat nu daarom op non-actief.

 

Sta jij stevig in je schoenen, houd je het hoofd koel tijdens rampen- en crisisomstandigheden en beschik je over de gevraagde functie-eisen? Dan is het werken als centralist op de gemeenschappelijke meldkamer van de veiligheidsregio wellicht iets voor jou.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zoekt een

Centralist Ambulancezorg
voor 36 uur per week

Als centralist beoordeel je 112-meldingen voor ambulance. Je maakt daarbij gebruik van het triageprotocol ProQA voor de ambulancezorg meldingen. Je stuurt de ambulancevoertuigen aan en zorgt dat hulp snel en efficiënt op de juiste plek terechtkomt. Je onderhoudt nauw contact met partners in de hulpverlening, zoals politie, huisartsen en ziekenhuizen. Met behulp van verschillende computersystemen bepaal je de noodzakelijke inzet van de operationele eenheden of bepaal je waar een melder zich bevindt.

De Gemeenschappelijke Meldkamer (GMK) zit de komende jaren in een transitiefase naar de Landelijke Meldkamer Organisatie (LMO). Op termijn zal de meldkamerlocatie Haarlem zijn.

Binnen de organisatie worden beginnende professionals opgeleid tot centralist ambulance. Spreekt de functie je aan en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Dan zien wij graag jouw sollicitatiebrief en cv tegemoet.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over het diploma verpleegkunde en hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige;
  • Je bent iemand die goed in teamverband, maar ook zelfstandig kan werken;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met geautomatiseerde informatiesystemen;
  • Je bent inzetbaar in een onregelmatig dienstrooster inclusief oproepdiensten;
  • Je hebt aantoonbare goede typevaardigheid;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.636,- bruto per maand (salarisschaal 9, salarispeil 1 januari 2017 cao ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband en onregelmatigheidstoeslag. Je werkt in een prettige en uitdagende werkomgeving in een zeer ambitieuze en leerzame werkomgeving.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendy Haverkort, groepschef GMK, telefoonnummer 06 46 90 06 07.

Interesse?

Dank voor je interesse! Inmiddels hebben we zoveel reacties ontvangen, dat we niet meer op zoek zijn naar nieuwe kandidaten. Deze vacature staat nu daarom op non-actief.