De tweede meldkamervlog staat online

8 september 2017 / naar overzicht

De tweede meldkamervlog staat nu op Facebook en Twitter. Dit keer vertelt Elles over haar werk als meldkamercentralist ambulancezorg en probeert hiermee nieuwe collega’s te werven.

Vijf vlogs op social media

De vijf vlogs die we hebben gemaakt laten zien waarom de centralisten hebben gekozen voor dit werk en hoe afwisselend het werk op de meldkamer is. We plaatsen de vlogs één voor één op social media. In de eerste vlog vertelt Floor hoe het is om meldingen aan te nemen. In de tweede vlog gaat Elles in op het werken achter de uitgiftetafel. Nieuwgierig geworden? Kijk op onze Facebookpagina’s Ambulancezorg NHN en VRNHN en Twitter, deel de nieuwste vlog en ‘tag’ mensen om te laten weten dat we nieuwe collega's zoeken. 

Eerste vlog bereikt bijna 89.000 Facebookgebruikers

We hopen natuurlijk dat de vlogs veel sollicitanten en uiteindelijk ook nieuwe collega’s oplevert. De eerste vlog bereikte tot nu toe bijna 89.000 Facebookgebruikers en is bijna 28.500 keer bekeken. De hoop is om met de tweede vlog nog meer mensen te bereiken. Gezien de enthousiaste reacties onder de berichten moet dit lukken!

naar overzicht