Medewerker personeels- en salarisadministratie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zoekt een

medewerker personeels- en salarisadministratie

28 uur per week

Werken binnen een veiligheidsregio is leuk! Je hebt onder andere te maken met ambulanceverpleegkundigen en –chauffeurs, meldkamercentralisten, brandweervrijwilligers en met kantoorpersoneel. Heb jij ervaring als administratief medewerker op het gebied van personeels- en salarisadministratie? Ben jij nauwkeurig, enthousiast en vind je het leuk om administratieve ondersteuning te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker personeels- en salarisadministratie van onze organisatie werk je in het HRM-team. Je weet in drukke periodes het overzicht te bewaren. Je verzorgt tijdig en foutloos de personeelsadministratie in nauwe samenwerking met je collega’s van het HRM-team en de financiële administratie. Je signaleert op tijd mogelijke knelpunten in de uitvoering van de salarisadministratie en weet deze op een correcte manier te communiceren aan je collega’s en de verschillende organisatie onderdelen.

Wat ga je doen?

 • Je voert administratieve werkzaamheden uit voor de instroom, doorstroom en uitstroom van onze medewerkers.
 • Je voert controlerende werkzaamheden uit en brengt mutaties aan in de salarisadministratie en in het personeelsinformatiesysteem.
 • Je voert salaris technische aspecten van personele regelingen uit en je communiceert hierover naar de medewerkers.
 • Je ondersteunt de experts en adviseurs bij HR-taken en ondersteunt bij de uitvoering van HR projecten.

Waar ga je werken?

Je werkt in het team HRM binnen de afdeling bedrijfsvoering. Je opereert binnen de aanwezige wet- en regelgeving, en de (beleids)kaders van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het vakgebied HRM of loonadministratie.
 • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van en ervaring met eHRM van AFAS (Profit) is een pre, evenals het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).
 • Je werkt zelfstandig en accuraat.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je hebt een positieve en resultaatgerichte werkhouding.
 • Je bent een ‘persoonlijkheid’ die op een prettige wijze kan omgaan met werken onder druk.
 • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in het werkveld.

Voor alle medewerkers van Veiligheidsregio NHN gelden in ieder geval drie kerncompetenties; sterk in samenwerken, hulpvaardig en daadkracht.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.376,00 bruto per maand (functieschaal 8, salarispeil 1 januari 2018 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Ton-Bakker, teammanager Bedrijfsvoering, tel. 06-21 86 52 46.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten. Je kunt jouw sollicitatie tot en met 21 november 2018 mailen naar wens@vrnhn.nl onder vermelding van je naam en ‘vacature medewerker personeels- en salarisadministratie’.

De selectiegesprekken vinden plaats op 26 en 27 november 2018.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wij zijn een hulporganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering. Wil je meer weten over onze organisatie, ga naar de website www.vrnhn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.