Nieuw voertuig voor onze voorlichters van dienst

4 augustus 2017 / naar overzicht
Foto: 3 augustus 2017 / Hans Brouwers /

Op donderdag 3 augustus 2017 is een nieuw voertuig geleverd voor onze voorlichters van dienst. Bij incidenten met de signalering Middelbrand of hoger komt een voorlichter van dienst ter plaatse bij het incident. Hij of zij staat de pers te woord. Dankzij dit nieuwe voertuig zijn de voorlichters van dienst herkenbaar voor de (hoogst) leidinggevende(n) bij een incident en voor pers.

Het voertuig, een Volkswagen Polo, wordt per direct in gebruik genomen. De auto valt op door de groene kleur en wit met blauwe striping. Deze huisstijl past in de nieuwe landelijke lijn van veiligheidsregio’s voor voertuigen van crisisfunctionarissen die een multidisciplinaire taak hebben. Onder meer in de veiligheidsregio’s Rotterdam-Rijnmond, Flevoland en Groningen zijn deze groene voertuigen met specifieke striping te vinden.

Op ons hoofdkantoor aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar werd het voertuig officieel welkom geheten door Dennis Overgaauw (teammanager Risico- en Crisisbeheersing; in het witte overhemd op de foto), Steven de Wit (projectleider Veiligheidsregio NHN aanbesteding nieuwe dienstvoertuigen; staat niet op de foto) en voorlichters van dienst Carla Nijsten en Rob Hooijberg. Nu maar de weg op!

naar overzicht