Steeds meer verwarde personen? Lees onze eerste nieuwsbrief Mensen met verward gedrag

15 maart 2018 / naar overzicht
Foto: 15 maart 2018 /

Samen met de GGD en GGZ hebben we de eerste Nieuwsbrief Mensen met verward gedrag gemaakt. Ook de nieuwsbrief lezen, delen of in de mailbox ontvangen? Ga dan naar http://mensenmetverwardgedrag.vrnhn.nl

Verreweg de meeste verwarde personen zijn niet gevaarlijk. Toch stonden afgelopen jaar stevige krantenkoppen en heftig nieuws over mensen met verward gedrag. Ook in onze regio hadden we inzetten van onze hulpdiensten voor mensen met verward gedrag.

Geïnteresseerd in wat we samen met andere partijen doen om mensen met verward gedrag de juiste ondersteuning en zorg te bieden? In de nieuwsbrief staat welke initiatieven we in onze regio ontwikkelen voor vroegtijdige signalering, humaan vervoer, de juiste opvang en doorgeleiding.

Niemand meer tussen wal en schip

Niemand meer tussen wal en schip! Dat is het doel van de stuurgroep Mensen met Verward Gedrag. In deze stuurgroep zitten burgemeesters, directeuren en andere vertegenwoordigers van de politie, Openbaar Ministerie, GGD Hollands Noorden, GGZ Noord-Holland Noord en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. De nieuwsbrief maken we namens deze stuurgroep.

naar overzicht