Vacature ambulanceverpleegkundige

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zoekt Ambulanceverpleegkundigen
36 uur per week, 1 fte

Ben jij een BIG-geregistreerde verpleegkundige en in het bezit van een specialisatie SEH, ICU, CCU of anesthesie? En heb jij er wel eens aan gedacht om op de ambulance te werken? Dit is je kans! Wij zoeken ambulanceverpleegkundigen voor onze ambulanceposten in Wognum en Den Helder.

Wat ga je doen?

Samen met de ambulancechauffeur ben je als team verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt. Je neemt zelfstandig beslissingen en voert de handelingen samen uit. Jij biedt patiënten zorg tijdens acute situaties of zeer kwetsbare momenten. Je vormt op die manier samen met de ambulancechauffeur een belangrijke schakel in de acute zorgketen.

Om een beeld te krijgen van het werk op de ambulance kun je dit filmpje bekijken, waarin ambulanceverpleegkundige Marlies vertelt over haar werk.

Wat verwachten wij van je?

  • Je bent geregistreerd als verpleegkundige in het BIG-register.
  • Je hebt een afgeronde SOSA-opleiding als ambulanceverpleegkundige of het certificaat gevorderde ambulanceverpleegkundige van de Academie voor Ambulancezorg. Of je bent bereid dit certificaat te behalen.
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige A aangevuld met ICU, spoedeisende hulp, anesthesie en/of CCU.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en kunt improviseren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving waarbij je echt het verschil kunt maken voor de patiënt. Afhankelijk van je opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.691,00 bruto per maand (salarisschaal 9, salarispeil 1 januari 2018 cao ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband, exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast ben je binnen Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zeker van regelmatige en kwalitatief goede bij- en nascholingen. Ook voor je bredere ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

Binnen de organisatie word je opgeleid tot ambulanceverpleegkundige als je niet beschikt over de initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige en bieden wij baangarantie na het behalen van de opleiding. De initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige duurt (indien alle modules goed worden doorlopen) ongeveer 7 maanden (voor CCU komt er een extra schakelmodule bij). Tijdens en na de opleiding word je begeleid door een team van werkbegeleiders en instructeurs binnen de organisatie.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wij zijn een hulporganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over onze organisatie, ga naar de website www.vrnhn.nl.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Herman Smit (operationeel manager Ambulancezorg team West), telefoon 06-10 65 26 70 of Thijs Proper (operationeel manager Ambulancezorg team Oost), telefoon 06-51 89 86 24.

Spreekt deze functie je aan?

Bij interesse ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV gericht aan wens@vrnhn.nl o.v.v. jouw naam en ‘vacature ambulanceverpleegkundige’. Dit betreft een vacature zonder sluitingsdatum. Wij zijn doorlopend op zoek naar ambulanceverpleegkundigen. Een aanstellingskeuring en -assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.