Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

 • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan beleidsontwikkeling op het gebied van brandveilig bouwen en omgeving, specifiek in het kader van de omgevingswet.
 • Je voert complexe werkzaamheden uit op het gebied van brandveilig bouwen, milieu, ruimtelijke ordening en evenementen.
 • Je levert een bijdrage aan vakbekwaamheid en kennisdeling op het vakgebied brandveilig bouwen en omgeving binnen de organisatie.
 • Je levert een bijdrage (aan de ontwikkeling  van) brandveilig leven in ons team.
 • Je bent de sparringspartner van de accountmanager risicobeheersing en brandveilig leven en fungeert als procescoördinator daarop binnen team Noordkop.
 • Je levert een bijdrage aan onze repressieve organisatie.
   

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo diploma bouwkunde.
 • Je bent bekend met de Omgevingswet en de consequenties voor de positie van de brandweer hierin.
 • Je hebt affiniteit met brandpreventie in de gebouwde omgeving.
 • Je hebt bij voorkeur diploma’s die je bij de brandweer repressief inzetbaar maken of anders de bereidheid deze te halen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
   

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 4.225,00 bruto per maand (functieschaal 10, salarispeil 1 januari 2018 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Idema, teamcommandant Noordkop (plv.) tel. 06-538 134 82.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten. Je kunt tot en met 15 februari 2019 solliciteren.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wij zijn een hulporganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering. Wil je meer weten over onze organisatie, ga naar de website www.vrnhn.nl.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures