Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

Onze Expert inkoop levert een vakinhoudelijke bijdrage aan beleidsontwikkeling, -advisering en -uitvoering op het brede werkterrein van inkoop. Uiteraard houdt de Expert inkoop zich ook bezig met complexe aanbestedings- en inkooptrajecten, zelfstandig en als sparringpartner met onze flexibele schil aan externe inkopers.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring en bent initiatiefrijk.
  • Je beschikt over een stevige dosis organisatie-inzicht, sensitiviteit en overtuigingskracht.
  • Je kan effectief doelen en prioriteiten bepalen.
  • Je denkt in oplossingen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal €4.859,- bruto per maand (functieschaal 11, salarispeil 1 januari 2018 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Beerse, coördinerend expert Inkoop & Contractmanagement, 06-206 168 80.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met 26 mei 2019 via onderstaand sollicitatieformulier.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wij zijn een hulporganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan gerust rond op onze website.


Dit betreft een externe vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures