Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de webcare, houdt de beeldbank bij, redigeert en schrijft teksten, plaatst berichten op ons intranet en onze websites of plaatst berichten op onze social media kanalen. Je helpt met de productie van onze geprinte en digitale magazines en onderhoudt contact met fotografen, filmers, vloggers, tekstschrijvers en vormgevers. Je werkt nauw samen met de andere medewerker communicatie. Daarnaast ben je de rechterhand van onze expert marketing en gedragsbeïnvloeding.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding communicatie, marketing of journalistiek
 • Je hebt aantoonbare ervaring met productie van uiteenlopende communicatiemiddelen;
 • Je kunt een vlotte tekst schrijven;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je signaleert kansen en problemen en je bent proactief.
   

Wat verwachten wij van je?

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en schrijft makkelijk een leuke tekst.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: ‘samen hulpvaardig’, ‘daadkrachtig’ en ‘sterk in samenwerken’.
 • Je bent enthousiast en creatief, maar ook praktisch, doelgericht en uitvoerend.
 • Bonuspunten: kennis en ervaring met mailmarketing, vloggen, filmen of monteren.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler en ondersteunt adviseurs en experts communicatie bij projecten, campagnes en het organiseren van communicatiemeetings.
   

Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante functie binnen een prettig team. Het betreft een voltijd functie van 36 uur per week.  32 uur per week is eventueel bespreekbaar. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3376,- bruto per maand (functieschaal 8 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Roos Bastiaan, coördinerend expert communicatie,  06 536 418 14.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten. Je kunt jouw sollicitatie tot en met 9 augustus 2019 insturen via onderstaand formulier.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig.

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk gerust rond op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures