De meldkamer achterhaalt de hulpvraag, beoordeelt de urgentie, registreert dit, bepaalt de inzet van personeel en middelen en verstrekt informatie aan de hulpverleners op straat. Wil jij werken aan een sterke en veilige regio en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Als centralist beoordeel je 112-meldingen voor ambulance. Je maakt daarbij gebruik van het triageprotocol ProQA voor de ambulancezorg meldingen. Je stuurt de ambulancevoertuigen aan en zorgt dat hulp snel en efficiënt op de juiste plek terechtkomt. Je onderhoudt nauw contact met partners in de hulpverlening, zoals politie, huisartsen en ziekenhuizen. Met behulp van verschillende computersystemen bepaal je de noodzakelijke inzet van de operationele eenheden of bepaal je waar een melder zich bevindt.

Binnen de organisatie worden beginnende professionals opgeleid tot centralist ambulance. Spreekt de functie je aan en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Dan zien wij graag jouw sollicitatiebrief en cv tegemoet.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over het diploma verpleegkunde en hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige.
  • Je bent iemand die goed in teamverband, maar ook zelfstandig kan werken.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met geautomatiseerde informatiesystemen.
  • Je bent inzetbaar in een onregelmatig dienstrooster inclusief oproepdiensten.
  • Je hebt aantoonbare goede typevaardigheid.
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van je opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.917,00 bruto per maand (salarisschaal 55, cao ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband, exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast ben je binnen Veiligheidsregio NHN zeker van regelmatige en kwalitatief goede bij- en nascholingen. Ook voor je bredere ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

Meer weten of solliciteren?

Voor informatie over de functie kun je altijd even contact opnemen met Wendy Haverkort, groepschef GMK, telefoon: 06 46 90 06 07. Spreekt de functie je aan? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Je kunt solliciteren op elk gewenst moment. Bij een positief sollicitatiegesprek maakt eventueel een antecedentenonderzoek onderdeel uit van de selectieprocedure.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening.

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk gerust rond op onze website.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverlenersorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures