Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

 • Je bent primair de applicatiebeheerder van ons vakbekwaamheidssysteem, Veiligheidspaspoort. Daarnaast ben je achtervang bij het beheer van bijvoorbeeld ons intranet (o.b.v. sharepoint) en onze facilitaire applicatie.
 • Je begeleid migraties, uitbreidingen en upgrades.
 • Je bent aanspreekpunt voor de beheerders van applicaties die koppelen met de applicatie waarvoor jij verantwoordelijk bent.
 • Je verzorgt de operationele ondersteuning van applicaties, voert installatie- en configuratiewerkzaamheden uit en draagt zorg voor een optimale invoering van de aan jou toevertrouwde applicaties.
 • Uiteraard werk je samen met het ICT team, de functioneel beheerders van de systemen die jij onder je hoede hebt én collega-applicatiebeheerders.
 • Je neemt binnen Veiligheidsregio Noord Holland-Noord deel aan diverse projecten waaraan jij met jouw kennis en kunde een waardevolle bijdrage kunt leveren.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding en werkt op hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring van tenminste drie jaar.
 • Kennis of ervaring met beheer van een vakbekwaamheidssysteem, bij voorkeur Veiligheidspaspoort is een pré.
 • Je hebt een brede actuele kennis op het gebied van het beheer van applicaties.
 • Je beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en –sensitiviteit en overtuigingskracht.
 • Je kan effectief doelen en prioriteiten bepalen.
 • Je bedenkt originele oplossingen, ideeën en methoden waarmee de bestaande werkwijzen verbeterd of vervangen kunnen worden.
 • Je signaleert kansen en problemen, doet voorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie.
 • Je beschikt over een groot analytisch vermogen waardoor je zaken snel doorziet en aanbevelingen kunt doen voor verbetering, of deze in nauw overleg met de collega's in je team doorvoert.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.805,00 bruto per maand (functieschaal 9, salarispeil 1 januari 2018 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband. We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

Je primaire standplaats is Alkmaar, wel werken wij flexibel en kun je ook werken op één van onze andere locaties.

 

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van Gellekom, coördinerend expert ICT, tel. 06-516 188 98 óf met een mail naar cvgellekom@vrnhn.nl

 

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met 24 september 2019 via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

 

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig.

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Wil je meer weten over onze organisatie, ga naar de website www.vrnhn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures