Overslaan en naar de inhoud gaan

Neem een kijkje in een werkdag van ambulancechauffeur Robbert

Een werkdag van een ambulancechauffeur is nooit te voorspellen. Je krijgt te maken met acute en geplande hulpverleningen, van eenvoudig tot complex. Je treft mensen van allerlei leeftijden en uit verschillende culturen, die de beste zorg nodig hebben op de meest kwetsbare momenten. Samen met de ambulanceverpleegkundige ben je als team verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt. De ambulanceverpleegkundige neemt zelfstandig de beslissingen, maar voert de handelingen samen met jou uit.

Om een goed beeld te krijgen van het werk op de ambulance kun je hier de vlog van ambulancechauffeur Robbert eens bekijken.

Opleiden en op de auto

Binnen de organisatie word je opgeleid tot ambulancechauffeur, waarna/binnen je instroomt als chauffeur op onze ambulances. De initiële opleiding tot ambulancechauffeur duurt (indien alle modules goed worden doorlopen) ongeveer zeven maanden. Na 10 weken opleiden begin je al met je eerste chauffeurswerkzaamheden.

Wie ben jij?

Als ambulancechauffeur ben je een echte positieve aanpakker. Je bent stressbestendig en hebt het vermogen tot improviseren. Je hebt affiniteit met de zorg en gaat uitdagingen in het verkeer niet uit de weg. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je goede kennis van de regio.

Wat vragen wij?

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft minimale basiseisen om in aanmerking te komen voor de functie van ambulancechauffeur. Om je sollicitatie in behandeling te nemen moet uit je cv duidelijk blijken dat je voldoet aan de volgende basiseisen:

  • Je hebt een diploma van de initiële opleiding tot ambulancechauffeur van de Academie voor Ambulancezorg, dan wel de bereidheid deze te behalen.
  • Je hebt een geldig rijbewijs C of C1.
  • Je hebt een geldig EHBO-diploma met reanimatiecertificaat.
  • Je beschikt over een diploma op mbo 4-niveau.

Wat bieden wij?

  • Een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.072,00 bruto per maand (salarisschaal 45, cao ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband, exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een opleidingsplaats voor de functie van ambulancechauffeur (ACH) en begeleiding tijdens de opleiding door een werkbegeleider binnen de organisatie.
  • Een uitgebreid scholingsaanbod via onze eigen VR Academie.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je altijd even contact opnemen met Herman Smit, operationeel manager ambulancezorg West, telefoon: 06-10 65 26 70 of Thijs Proper, operationeel manager ambulancezorg Oost, telefoon: 06-51 89 86 24.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Laat het ons weten. Je kunt solliciteren tot en met 20 oktober 2019.
Een aanstellingskeuring en -assessment maken deel uit van de selectieprocedure. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Inwoners en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures