Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

  • Je adviseert en ondersteunt het management en medewerkers (zo nodig op locatie) van de aan jou toegewezen programma’s binnen de (financiële) beleidskaders, wet- en regelgeving, vastgestelde procedures en regelingen op bedrijfsvoeringsgebied.
  • Je adviseert het management op specifieke (financiële) onderdelen binnen het programma ambulancezorg.
  • Je levert een vakinhoudelijke bijdrage binnen het team ten aanzien van een aantal specifiek toegewezen taken (denk bijvoorbeeld aan treasury, loonkosten, vergoedingen zorgverzekeringen).
  • Je wordt zo nodig ingezet op projecten of projectmatig te verrichten werkzaamheden.

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel, een teamspeler, maar je kan ook zelfstandig werken.
  • Je hebt gevoel voor een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde bedrijfseconomische opleiding.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je hebt al de nodige ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een goede beheersing van Word en Excel en je bent snel thuis in nieuwe toepassingen die je nog niet kent.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 4.406 bruto per maand (functieschaal 10, CAR-UWO, tabel 1-1-2020) bij een fulltime dienstverband. Het aantal uren per week is bespreekbaar.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Arie Barendregt, coördinerend expert Financiën, 06-38536989.
 

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met 12 januari 2020.
 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.
 

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig.

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures