Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt tijdig en foutloos de salarisadministratie in nauwe samenwerking met je collega’s van het HRM-team en de financiële administratie.
  • Je signaleert op tijd mogelijke knelpunten in de uitvoering van de salarisadministratie en weet deze op een correcte manier te communiceren aan je collega’s en de verschillende organisatie onderdelen.
  • Je voert administratieve werkzaamheden uit voor de instroom, doorstroom en uitstroom van onze medewerkers.
  • Je voert controlerende werkzaamheden uit en brengt mutaties aan in de salarisadministratie.
  • Je voert salaris technische aspecten van personele regelingen uit en je communiceert hierover naar de medewerkers.
  • Je ondersteunt de HRM-experts en HRM-adviseurs bij administratieve HR-taken.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van - en ervaring met e-HRM van AFAS (Profit) is een pré.
  • Je werkt zelfstandig en accuraat binnen de geldende wet- en regelgeving en (beleids)kaders van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je hebt een positieve - en resultaatgerichte werkhouding.
     

Voor alle medewerkers van Veiligheidsregio NHN gelden in ieder geval drie kerncompetenties; sterk in samenwerken, hulpvaardig en daadkracht. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3520,- bruto per maand (functieschaal 8, CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband. We bieden een aanstelling voor een half jaar met mogelijk verlenging tot een jaar.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

Heb je nu een leuke baan, maar wil je eens in de keuken kijken bij de Veiligheidsregio? Dan is een detachering mogelijk. Ook als je ZZP’er bent en interesse hebt in deze leuke klus, verzoeken wij je je belangstelling aan te geven.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Carine van der Eerden-Borsboom, coördinerend expert HRM, 06-307058303

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met 26 januari 2020. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures