Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat ga je doen?

Als onze Informatiearchitect help je ons om aan te sluiten bij de VeRA (Veiligheidsregio Referentie Architectuur). Je draagt zorg voor de naleving van wetgeving op informatiebeheer en levert een bijdrage aan de landelijke thema’s van de veiligheidsregio’s. Je vertegenwoordigt daarom onze regio binnen de landelijke architectuurboard en vertaalt de landelijke beleidslijn naar praktische handreikingen voor onze regio. Ook ben je betrokken bij het uitwerken van interregionale samenwerking. Uiteraard werk je nauw samen met de technisch architect en met de medewerkers die betrokken zijn bij informatiebeheer. Je bent met jouw ervaring een goede sparringpartner voor je ICT- en informatiebeheercollega's én je bent op jouw onderwerpen adviseur van het management. Binnen onze organisatie neem je deel aan projecten of treed je op als projectleider. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring van tenminste vijf jaar.
 • Je hebt aantoonbare projectleiderskwaliteiten.
 • Je hebt kennis van TOGAF of een andere Enterprise Architecture framework.
 • Je hebt ervaring met het modelleren in BizzDesign.
 • Je hebt kennis van gangbare referentie-architecturen.
 • Kennis van VeRA is een pré.
 • Je hebt een brede actuele kennis op het gebied van ICT concepten en informatiesystemen.
 • Je beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en -sensitiviteit en overtuigingskracht.
 • Je kan effectief doelen en prioriteiten bepalen.
 • Je bedenkt originele oplossingen, ideeën en methoden waarmee de bestaande werkwijzen verbeterd of vervangen kunnen worden.
 • Je signaleert kansen en problemen, doet voorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 5067,- bruto per maand (functieschaal 11, CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband. 

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Ton, manager Bedrijfsvoering, tel. 06-21865246. 

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met 31 maart 2020. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures