Wat ga je doen?

 • Vanuit de inkoopkalender worden de inkooptrajecten verdeeld over de inkopers. Je begeleidt het inkoopproces en schrijft alle benodigde stukken voor jouw trajecten, zowel binnen VRNHN als via TenderNed.
 • Je beweegt je tijdens de (Europese) aanbestedingen als een spin in het web tussen de projectleider en belanghebbende collega’s van brandweer, ambulancedienst, GHOR en bedrijfsvoering.
 • Je publiceert jouw inkooptrajecten op TenderNed, bewaakt de wettelijke termijnen en bereidt alle stappen voor die nodig zijn om de aanbesteding tot een goed einde te brengen.
 • Je begeleidt de beoordelingen niet alleen vanaf papier, maar organiseert ook testdagen en marktconsultaties: de VRNHN bestaat uit zeer betrokken en bedreven collega’s dus je steekt je handen uit de mouwen en stapt de praktijk in.
 • Je bent sparringspartner binnen team inkoop- en contractmanagement.
 • Je denkt en werkt mee aan het verbeteren van ons inkoopproces en onze standaard inkoopstukken.
 • Je geeft een vakinhoudelijke bijdrage aan beleidsontwikkeling.

Wie ben jij?

 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring met (Europese) aanbestedingen.
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent praktisch ingesteld, punctueel en je denkt in oplossingen.
 • Je hebt kennis van het aanbestedingsrecht.
 • Je beschikt over een stevige dosis organisatie-inzicht: je begrijpt waar onze rol als inkoper ligt in relatie tot de collega’s.
 • Je hebt voelsprieten voor hoe je je gedraagt in teamverband bij een aanbesteding.
 • Je hebt overtuigingskracht en kunt effectief doelen en prioriteiten bepalen.
 • Je hebt affiniteit met contractmanagement en je kan ons meehelpen dit onderdeel op een hoger niveau te tillen

Wat bieden wij?

Wij bieden een verantwoordelijke en afwisselende functie in een zeer ambitieuze en leerzame werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 5169,- bruto per maand (functieschaal 11, salarispeil 1 oktober 2020 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband. 

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. 

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Na gebleken geschiktheid bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Beerse, coördinerend expert Inkoop & Contractmanagement, 06-206 168 80.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot 21 september 2020. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Sollicitatieformulier

Waar heb je deze vacature gevonden?
Terug naar vacatures