Heb je een vraag over horeca, sportactiviteiten, evenementen, bijeenkomsten, recreatie of verblijf op campings, vakantieparken, jachthavens en openbaar vaarwater, bel dan met de betreffende organisatie of waterbeheerder, of neem tijdens kantooruren contact op met de gemeente.

Heb je een vraag over de toegang tot stranden, parken en bossen neem dan contact op met de gemeente of de betreffende beheerder van het gebied, zoals PWN, Staatsbosbeheer of Natuurmonumenten.

Wil je melding maken van een ongewenste situatie die mogelijk leidt tot coronabesmetting? Neem dan, alleen als het echt dringend is, contact op met 0900 8844 (geen spoed, wel politie).

Voor alle overige vragen over corona verzoeken wij u om de eerstvolgende werkdag contact met ons op te nemen via e-mail coronavragen@vrnhn.nl, dan helpen wij u graag verder.

Pers

  • Voor persvragen over reguliere incidenten kun je contact opnemen met onze voorlichter van dienst via piketnummer 072 2042355.
  • Voor persvragen over het coronavirus zijn wij iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar op 072 5678600 en via communicatie@vrnhn.nl.
  • Heb je in het weekend en/of tijdens feestdagen persvragen met spoed omtrent de bestrijding van corona die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag dan verwijzen wij je door naar onze dienstdoende communicatieadviseurs. Je kunt hiervoor bellen naar 072 2042391 of 072 2042392.