Belangrijke mededeling: Vluchtelingencrisis

Opvang vluchtelingen uit Oekraïne

Op onze webpagina vrnhn.nl/oekraine vind je informatie over de opvang van vluchtelingen uit Oerkaïne in onze regio en ook antwoorden op veelgestelde vragen over de Oekraïne crisis. Ook hebben we hier linkjes geplaatst naar informatiepagina’s van alle gemeenten in Noord-Holland Noord. Wil je iets betekenen voor de Oekraïense vluchtelingen? Kijk op https://www.refugeehelp.com/offer-help hoe jij kan helpen.

Crisisnoodopvang voor asielzoekers

Voor informatie over de opvang van asielzoekers kun je terecht op de webpagina Asielzoekers. Voor antwoorden op de veelgestelde vragen hebben wij ook een pagina aangemaakt.

Statushouders

Voor vragen over statushouders kunt u terecht bij uw gemeente.

Opvang Oekraïense vluchtelingen

Voor het aanbieden van mogelijke opvangplekken voor Oekraïnse vluchtelingen kun je het best contact opnemen met jouw eigen gemeente of de gemeente waar de plek beschikbaar is. Lees meer over de opvang van vluchtelingen in onze regio in dit bericht.

Vragen en contact coronavirus

Heb je vragen over het coronavirus? Ga direct naar onze pagina voor vragen en contact

Algemene contactgegevens tijdens kantooruren

Hertog Aalbrechtweg 22
1823 DL Alkmaar
Telefoon: 072 567 50 10 
E-mail: info@vrnhn.nl
Routebeschrijving

Postadres

Postbus 416
1800 AK Alkmaar

Brandweer Noord-Holland Noord

In de regio Noord-Holland Noord staan 52 brandweerkazernes.
Bekijk de contactgegevens van alle kazernes.

Ambulanceposten

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft drie ambulanceposten. Hieronder vind je hun adresgegevens.

Ambulancepost Den Helder Ambulancepost Wognum Ambulancepost Den Burg

Schrijnwerkersweg 12
1786 PC Den Helder

Nieuweweg 24C
1687 BA Wognum

Pontweg 100
1791 LB Den Burg

Spoed?

Bel 112 voor spoedeisende hulp bij levensbedreigende situaties, of als je getuige bent van een misdrijf.

Twijfel je of de situatie ernstig genoeg is? Bel dan altijd voor de zekerheid 112, zodat de alarmcentrale een professionele inschatting kan maken.

Politie: 0900 88 44

Soms is er geen spoedsituatie, maar heb je toch de brandweer ter plaatse nodig. Bel dan 0900 09 04. Je wordt dan doorgeschakeld naar de regionale brandweermeldkamer, maar je houdt wel de 112-lijn vrij voor levensbedreigende situaties. Bij twijfel, bel altijd 112! 

Klacht, signaal of compliment?

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is kritisch op haar handelen. Toch kan het gebeuren dat onze samenwerking met jou niet aan je verwachtingen voldoet, je niet tevreden bent of opmerkingen, suggesties of vragen hebt over onze samenwerking.

Wij horen dat dan graag van je! Wij zoeken dan samen naar een goede oplossing en/of beantwoorden jouw vragen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Klachten, signalen of complimentenformulier

Graag ontvangen wij jouw opmerking, suggestie, vraag of klacht via ons klachten- en signalenformulier. Een compliment achterlaten mag natuurlijk ook en kan via hetzelfde formulier.

Pers

Voor informatie tijdens incidenten en calamiteiten kunnen journalisten 24/7 bellen met onze persvoorlichter van dienst: 072 204 23 55.

Voor informatie na afloop van een incident of calamiteit, of bij vragen die niet gerelateerd zijn aan een incident of calamiteit, kunnen journalisten terecht bij team Communicatie via communicatie@vrnhn.nl.

Veilig leven

Heb je vragen over het veiliger maken van je huis, over rookmelders, koolmonoxidemelders, over woningchecks? Neem dan contact op via veiligleven@vrnhn.nl of 072 567 86 60.