Frequenties

De DAB frequentie van NH Radio is veranderd. De overheid heeft de digitale radiofrequenties in Nederland opnieuw ingedeeld. De ontvangst is op de meeste plekken binnen Noord-Holland beter. NH Radio is verhuisd van kanaal 8A/9DN naar kanaal 8B. 

In het grootste deel van onze regio vind je NH Nieuws op de frequentie 93.9 FM over de ether, of op 92.5 FM via de kabel. In delen van de gemeente Castricum zendt NH Nieuws uit op de frequentie 88.7 FM (ether) en 89.4 FM (kabel). In Alkmaar vind je de radiozender op 88.7 FM of op 93.3 FM. Voor een volledig overzicht van de uitzendfrequenties in jouw buurt, kijk je op de website van NH Radio.

Radio bij een stroomstoring

Heb je geen radio in huis of kun je deze niet gebruiken door een stroomstoring? Je kunt de zender ook online beluisteren, op je mobiel of op je autoradio. Als de stroom uitvalt en er geen internetverbinding meer mogelijk is, kan NH Nieuws nog wel blijven uitzenden via de radio.  Als jij goed voorbereid bent met een noodpakket in huis, heb je natuurlijk altijd een radio op batterijen bij de hand!