De voorzitter heeft op 30 november 2020 de huidige noodverordening en bijbehorend aanwijzingsbesluit ingetrokken. Deze besluiten treden in werking op 1 december 2020.

Heb je vragen over het vaccineren?

Kijk dan eens bij onze video's over de coronavaccinatie. Specialisten geven antwoord op veelgestelde vragen. Meer weten over wanneer je een de beurt bent? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl

Op MijnRIVM: overzicht van jouw COVID-19 vaccinaties

Heb je je coronavaccinatie(s) gekregen? Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, dan kun je deze gegevens online bekijken in MijnRIVM. Je ziet welk vaccin tegen COVID-19 je hebt gehad en op welke dag dit is gebeurd.

MijnRIVM

Je kunt inloggen op www.mijn.rivm.nl/vaccinaties met je DigiD. Het overzicht is dus persoonlijk en alleen voor jou inzichtelijk. De beveiliging en opslag van jouw gegevens is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Heb je ingelogd, maar staan jouw gegevens niet online? Het kan enkele dagen duren voordat jouw vaccinatie is doorgegeven en verwerkt.

Rapportage bestrijding coronavirus - gehele periode met noodverordeningen

In verband met de inwerkingtreding van de Tijdelijke wet maatregelen covid-19 verschijnt nu ook de rapportage over de gehele periode waarin de noodverordeningen zijn verschenen. Deze totale rapportage gaat over de periode maart tot en met november 2020.

Lees de totale rapportage waarin de noodverordeningen van kracht waren in 2020. Bekijk ook de eerste tussentijdse rapportage, de tweede tussentijdse rapportage en de derde tussentijdse rapportage.  Of ga naar de aanbiedingsbrief voor de gemeenteraden van de voorzitter van de veiligheidsregio voor de derde tussentijdse rapportage en eindrapportage.