Een klacht of signaal over onze organisatie? 

Vul dan onderstaand formulier in. Onze organisatie bestaat uit meerdere onderdelen. Hopelijk kun je aangeven voor welk onderdeel jouw bericht bedoeld is. Op het formulier kun je jouw keuze selecteren.

Wat doen wij met jouw melding?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging. De klacht of het signaal wordt toegewezen aan een behandelaar. Als jouw bericht een klacht betreft, zal de behandelaar naar aanleiding van je melding een onderzoek starten. Als er nog vragen zijn, neemt de behandelaar contact met je op, zodat deze goed geïnformeerd het onderzoek kan uitvoeren. Uiterlijk 6 weken nadat je een klacht hebt ingediend, ontvang je bericht over de uitkomsten van het onderzoek en laten we weten wat de organisatie met jouw feedback gaat doen. Voor meer informatie kun je hieronder onze klachtenregeling downloaden.

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

De persoonsgegevens die je via het formulier verstuurd zijn alleen bedoeld voor de behandelaar om te kunnen reageren op jouw klacht of signaal. De informatie die voor de afhandeling van een klacht wordt verzameld, slaan we op in een afgeschermde omgeving voor de duur van 7 jaar. Daarna worden de gegevens vernietigd. Wij beheren deze informatie in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en hanteren voor de vernietigingstermijn de Archiefwet. Voor meer informatie, kun je ook onze privacyverklaring raadplegen.

Formulier voor het indienen van een klacht of een signaal

Jouw klacht of signaal
Over welk onderdeel van onze organisatie gaat jouw klacht of signaal? (verplicht)
Jouw gegevens
Indien je namens een bedrijf of organisatie een klacht of signaal indient
Geslacht (verplicht)