Maak het verschil  

Door mee te doen aan onze campagne Thuiswerken werkt! help je om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Want door te laten zien hoe jouw bedrijf het thuiswerken heeft ingericht, help je andere werkgevers en ondernemers in Noord-Holland Noord om het thuiswerken ook mogelijk te maken.  

Hoe zorg jij op afstand voor je medewerkers? Hoe faciliteer je het thuiswerken? Hoe heb je de ICT geregeld? Hoe zorg je voor verbinding tussen de medewerkers? Hoe overleggen jullie? Hoe informeer je jouw werknemers over hun gezondheid? Hoe zorg je ervoor dat ze zich niet over de kop werken? Hoe signaleer je dat het toch niet goed gaat? Allemaal vragen waarmee werkgevers kunnen worstelen. Deel hoe jij dat doet, inspireer anderen en maak daarmee het verschil. De campagne is een initiatief van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en gemeenten in de regio. 

Waar te zien? 

De campagne is dit voorjaar gedurende een aantal weken te zien in de regio Noord-Holland Noord en wordt gedeeld via gemeentepagina’s, gemeentelijke nieuwsbrieven voor ondernemers, websites en social media, zoals LinkedIn.   

Hoe werkt het?   

Via de link onderaan deze pagina kun je aangeven dat jij met je bedrijf mee wilt doen aan de campagne. Je krijgt sowieso bericht van ons. Als er veel belangstelling is voor deelname aan de campagne, maakt de veiligheidsregio een selectie uit de aanmeldingen. We proberen daarbij een zo goed mogelijke afspiegeling van het bedrijfsleven in Noord-Holland Noord te krijgen door bedrijven van verschillende grootte, uit verschillende branches en uit verschillende gemeenten te selecteren. Belangrijk om te weten: de aanmelding is geheel vrijblijvend. 

Fotosessie en telefonisch interview 

Is jouw bedrijf geselecteerd, dan nemen we contact met je op om, als je nog steeds interesse hebt, een afspraak te maken om op de foto te gaan. Ook maakt een tekstschrijver een afspraak met je voor een telefonisch interview.  

Wetenschap achter campagne  

Uit onderzoek blijkt dat mensen het makkelijker vinden om maatregelen op te volgen als ze weten dat andere mensen zoals zij dat ook doen. Uit onderzoek blijkt ook dat de meeste mensen in Noord-Holland Noord het belangrijk vinden om zich aan de maatregelen te houden. Door mee te doen aan de campagne, help je om dit zichtbaar te maken.  

Geef je bedrijf op  

Ben jij een thuiswerkbaas? Wil je je bedrijf en je werknemers positief naar voren laten komen en andere ondernemers inspireren? Via deze link kun je aangeven dat je belangstelling hebt om mee te doen aan de campagne. Als je behoefte hebt aan meer informatie, neem dan contact met ons op via communicatie@vrnhn.nl