Leerlingen op de middelbare scholen mogen vanaf 31 mei weer iedere dag naar school. Leerlingen hoeven dan onderling geen afstand te houden. Wel kunnen zij thuis twee keer per week zelftesten. Er gaat natuurlijk niets boven les op school en elkaar weer in het echt zien. Leerlingen moeten nog wel afstand houden van het onderwijspersoneel. Hopelijk horen we tijdens de persconferentie van 28 mei wanneer de volgende stap in het openingsplan mogelijk is.

 Handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten blijft belangrijk om de besmettingen laag te houden. En dat we ons laten vaccineren, zodra dit kan. Steeds meer mensen mogen al een afspraak maken. In heel Nederland zijn we op weg naar de 9 miljoen prikken. Meer weten over de vaccins, vaccineren of wanneer jij aan de beurt bent?

Kijk op www.coronavaccinatie.nl.