Overslaan en naar de inhoud gaan

Met heel veel genoegen kijk ik terug op negenenhalf jaar werken bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Ik ben enorm dankbaar voor het vertrouwen van alle vrijwilligers, medewerkers en bestuurders. Natuurlijk bedank ik ook mijn mededirecteur Martin Smeekes voor zijn vertrouwen tijdens alle jaren van samenwerking. In Amsterdam ga ik aan de slag  met zowel de kansen als de bedreigingen van digitalisering en informatietechnologie. Voor Amsterdam-Amstelland  word ik hun eerste Chief Information & Innovation Officer (CIO). Voor mij is dit een geweldige kans om mijn twee passies brandweer & ICT te combineren met werken in Amsterdam-Amstelland. Hiernaast zal ik de rol van Commandant van Dienst vervullen in de crisisorganisatie.”

Op verzoek van burgemeester Piet Bruinooge, voorzitter van de veiligheidsregio, kijkt de organisatie de komende tijd naar een zorgvuldige overdracht van de lopende zaken. Daarnaast maakt de veiligheidsregio een voorstel voor het bestuur van de veiligheidsregio over de noodzakelijke vervolgstappen. Natuurlijk volgt nog een officieel afscheidsmoment.


“Ik zal de mensen van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord gaan missen en hoop binnenkort nog persoonlijk afscheid van jullie te kunnen nemen!”

Martin Smeekes en Steven van de Looij