Maak het verschil 

Door mee te doen aan de campagne, help je om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Door te laten zien dat jij de maatregelen belangrijk vindt, help je andere mensen om zich ook aan de maatregelen te houden. Je herinnert ze op deze manier aan de coronaregels en laat zien dat ze niet alleen staan. De campagne is een initiatief van gemeenten en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Dijklander Ziekenhuis, de Noordwest Ziekenhuisgroep en de politie steunen de campagne.  

Waar te zien 

De campagne is begin volgend jaar gedurende een aantal weken te zien in de regio Noord-Holland Noord, op borden buiten en op sociale media.  

Hoe werkt het?  

Via de link hieronder kun je aangeven dat je mee wilt doen aan de campagne. Je krijgt sowieso bericht van ons. Als er veel belangstelling is voor deelnamen aan de campagne, maakt de veiligheidsregio een selectie uit de aanmeldingen. De veiligheidsregio probeert daarbij een zo goed mogelijke afspiegeling van de samenleving in Noord-Holland Noord te krijgen, door mensen van verschillende leeftijden, uit verschillende gemeenten en van verschillende achtergronden te selecteren. 

Fotosessie 

Ben je geselecteerd, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken om op de foto te gaan. De foto wordt gemaakt door een professionele fotograaf.  

Wetenschap achter campagne 

Uit onderzoek blijkt dat mensen het makkelijker vinden om maatregelen op te volgen als ze weten dat andere mensen zoals zij dat ook doen. Uit onderzoek blijkt ook dat de meeste mensen in Noord-Holland Noord het belangrijk vinden om zich aan de maatregelen te houden. Door mee te doen aan de campagne, help je om dit zichtbaar te maken. 

Geef je op 

Via deze link kun je aangeven dat je belangstelling hebt om mee te doen aan de campagne. Als je nog behoefte hebt aan meer informatie, dan kunnen we dat telefonisch aan je geven.