Advisering over vergunningen en (brand)veiligheid

Wat gaat de trainee doen? Hij of zij wordt ondergedompeld in de wereld van de veiligheidsregio. Het traineeship Omgevingsveiligheid is een echte ‘all in ervaring’ en richt zich zowel op ruimtelijke als industriële veiligheid. Hierbij gaat het onder andere over advisering, vergunningverlening en toezicht. Onze trainee wordt gekoppeld aan ons team Risicobeheersing, onder leiding van Operationeel manager Patrick Grim.

Contact met andere trainees

Ook de veiligheidsregio’s Amsterdam-Amstelland, Brabant-Noord, IJsselland, Midden- en West-Brabant, Noord-Holland Noord, Rotterdam-Rijnmond, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland Zuid en Zuid-Limburg zoeken een trainee Omgevingsveiligheid. Alle trainees hebben gedurende het traineeship intensief contact met elkaar. Samen volgen zij lessen bij het NIPV. Zo gaan zij dus zowel theoretisch en praktisch aan de slag: een mooie manier om te leren én werkervaring op te doen.

Meer informatie

Dit traineeship is een landelijk programma dat is ontwikkeld door het LEC Industriële Veiligheid in samenwerking met het NIPV, het netwerk Industriële Veiligheid en meerdere veiligheidsregio’s. Meer weten? Kijk op Traineeship omgevingsveiligheid - Brandweer.

Solliciteren? Vul het aanmeldformulier in op Traineeship omgevingsveiligheid - Brandweer