Ieder jaar op 12 mei, viert Nederland de Dag van de verpleging: op de geboortedag van Florence Nightingale, grondlegger van de moderne verpleegkunde, staan we stil bij alle verpleegkundigen en verzorgenden die zich aan dit mooie vak hebben toegewijd. 

Ook voor ons een mooi moment om onze ambulanceverpleegkundigen en ambulancechauffeurs even extra in het zonnetje te zetten. Daarom verrasten Thijs, Maurice, Carine en Anke zondag de collega’s op de ambulanceposten met iets lekkers. Anke: “Ik ben ontzettend trots op al onze ambulancecollega’s die dag en nacht klaar staan om de eerste zorg te bieden aan mensen in nood. Bij ongelukken, onwelwordingen en andere noodgevallen: als onze inwoners medische hulp nodig hebben, stappen jullie naar voren”. 

Carine sluit zich daarbij aan: “Als nieuwe teammanager heb ik de afgelopen tijd veel collega’s beter mogen leren kennen. Ik was meteen onder de indruk van de onderlinge collegialiteit en de toewijding waarmee ze hun vak uitoefenen.”

Potje met drop en een bedankbriefje